PROMÓCIÓ RÉSZVÉTEL

PROMÓCIÓS RÉSZVÉTEL

 

Ezek a Promóció Felhasználási és Szerződési Feltételek a Tartalomszolgáltató által szervezett Clicksaints-ra vonatkoznak.

 

A Tartalomszolgáltató Promóció Felhasználási és Szerződési Feltételei és az Általános Szerződési Feltételei megkötésre kerülnek minden olyan végfelhasználóval, aki részt vesz a promóciós kampányban. Azzal, hogy a felhasználó részt vesz a promóciós kampányaink valamelyikében, elfogadja az alább ismertetett Általános és Promóció Felhasználási és Szerződési Feltételeket.

 

A kampány olyan,18. életévüket betöltött személyeket céloz, akik regisztrálnak a Clicksaints szolgáltatásra a promóciós kampány ideje alatt. A kampány célja a Clicksaints népszerűsítése.

 

A promóciós kampányban való részvétel időtartamát a mobsfun  határozza meg. Ez az információ megtalálható a lap alján. A promóció utolsó napján ki sorsolunk a végfelhasználók közül egy végfelhasználót  aki meg kapja az adót díjat,  7 napon belül felvesszük a végfelhasználóval a kapcsolatot SMS, e-mail vagy telefon útján. Ha az aktuális végfelhasználó minden kétséget kizáróan elérhetetlen, akkor kiválasztunk egy másik végfelhasználót  .

 

Abban az esetben, ha a díjnak bármilyen szabadalmi vagy rejtett hibájára derül fény, vagy a díj szállítás (postázás) közben sérül, a Tartalomszolgáltató azért felelősséget nem vállal.

 

A megnyert díjakat a végfelhasználók címére 21 napon belül szállítjuk. Ebből kifolyólag a végfelhasználó köteles érvényes címet megadni a Tartalomszolgáltató részére. Pénznyeremény esetén az összeget a nyertes által megadott számlaszámon írjuk jóvá.

 

A Tartalomszolgáltató fenntartja a jogot, hogy a promóció nyereményt egy másik, legalább olyan minőségű díjra cserélje, ha a promóciós kampányban kevesebb mint 50-en vesznek részt, amikor a részvételi időszak lezárul.

 

Ha a termékek már nem szállíthatóak vagy nincsenek raktáron, a Tartalomszolgáltató fenntartja a jogot, hogy alternatívaként pénzösszeget ajánljon fel részben vagy egészben helyettesítve ezzel a díjat. A nyereményt a felajánlás szerint kell elfogadni, át nem ruházható és meg nem osztható.

 

A nyertes hozzájárul, hogy a Tartalomszolgáltató weboldalán promóciós célból felhasználja keresztnevét, lakhelyét és fényképét.

 

A Tartalomszolgáltató alkalmazottai és azok családtagjai vagy bárki, aki munkatársként részese a promóciós kampány megszervezésének (beleértve a hirdetőket és a gyártókat) ki vannak zárva a kampányban való részvételből.

 

A Tartalomszolgáltató mindvégig fenntartja a Promóciós Felhasználási és Szerződési Feltételek (beleértve az Általános Szerződési Feltételeket) megváltoztatásának jogát. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövesse nyomon a Promóció és az Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek esetleges változásait.

 

A Tartalomszolgáltató fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint és előzetes értesítés nélkül módosítsa a Promóció Felhasználási és Szerződési Feltételeket; befejezze, felfüggessze vagy megváltoztassa a promóciós kampányt, beleértve szoftver/hardver meghibásodásokból, technikai és/vagy jogi okokból kifolyólag.

 

A Tartalomszolgáltató bejegyzett irodával rendelkezik Budapesten (kvk szám és adószám). Kérjük, szolgáltatásunkkal vagy a Promóció Felhasználási és Szerződési Feltétekkel kapcsolatos észrevételeit az alábbi címre küldeni 1138 Budapest, Faludi u.3 vagy emailen [email protected], vagy hívja a 0680106700 telefonszámot.