Συνδρομές

Συνδρομές Clicksaints

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες Clicksaints, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω και να έχετε την άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό. Το Clicksaints παρέχει ψυχαγωγικό υλικό κινητών τηλεφώνων για λήψη, όπως ringtones, παιχνίδια και πολλά άλλα. Ύστερα από την ορθή εγγραφή και πληρωμή, θα σας επιτραπεί η δυνατότητα ορισμένων λήψεων σε συμβατά κινητά τηλέφωνα και συμβατές συσκευές μέσω της Υπηρεσίας.

Clicksaints

Τα μέλη του Clicksaintsλαμβάνουν πιστωτικές μονάδες κάθε εβδομάδα, με τις οποίες μπορείτε να κάνετε λήψη διαφορετικού περιεχομένου, όπως: αστείοι ήχοι, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Shortcode: 7020

Το Adsaints είναι μια εβδομαδιαία συνδρομή. Τα έξοδα της συνδρομής σας είναι 6,09€ ανά εβδομάδα. Μία φορά την εβδομάδα θα λάβετε τρία (3) μηνύματα αξίας €2,03 το ένα. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Η Υπηρεσία Παροχής για αυτήν την υπηρεσία είναι Adsaints. Ο πάροχος πληροφοριών για το Adsaints είναι η Adsaints. Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 80002277 (για 7020). Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη OFF CLICKS στον κωδικό όπου είχατε εγγραφεί 7020
Η εβδομαδιαία χρέωση λαμβάνεται με ευκολία αυτόματα μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου σας. Στη συνέχεια, λαμβάνετε πιστωτικές μονάδες για να εξαργυρώσετε με τα αντικείμενα περιεχομένου που επιθυμείτε. Μην ανησυχείτε εάν δεν κάνετε χρήση όλων των πιστωτικών μονάδων σας, κάθε υπόλοιπο πιστωτικών μονάδων θα μεταφερθεί στην επόμενη εβδομάδα.