Pravilnik o zasebnosti

Veliko pozornost posvečamo zasebnosti naših strank. Zato smo sprejeli poseben pravilnik o zasebnosti, ki je sestavni del Splošnih določil in pogojev Adsaints B.V.. Seznanjeni ste s tem, da bomo lahko zbirali in obdelovali “osebne podatke”,”finančne podatke” ali “demografske in uporabniške podatke” (kot je opredeljeno spodaj in splošno označeno z “podatki”) v zvezi z nakupom in uporabo naših spletnih strani. Z nakupom izdelka pri nas, z uporabo naših storitev in/ali uporabo naših spletnih strani, se strinjate s to politiko zasebnosti in Splošnimi določili in pogoji. Če se ne strinjate s tem, ne bi smeli pri nas kupiti nobenih izdelkov in/ali uporabiti naših storitev in/ali spletnih strani.

Dodatki k pravilniku o zasebnosti
Pridržujemo si pravico kadarkoli spremeniti, razširiti ali omejiti ta pravilnik in Splošna določila in pogoje. Vse spremembe bodo objavljene na teh straneh, zato vam svetujemo da si jih redno prebirate.

Zbrani podatki
Zbiramo in obdelujemo “osebne podatke” (podatki ki bodo bili uporabljeni za izvajanje pogodbe, kot so: ime, naslov in elektronski naslov), ali “demografske in uporabniške podatke” (podatke, ki nam jih priskrbite ali jih zberemo in ki niso niti osebne niti finančne narave, toda so nujni za pravilno delovanje in plačilo naših izdelkov in storitev, kot so: datum začetka in prekinitve pogodbe). Tovrstni podatki, ki so zbrani so lahko shranjeni in obdelovani v državi kjer naše podjetje ali povezana podjetja poslujejo. Z nakupom izdelka ali uporabo naših storitev in/ali uporabo naših spletnih strani se strinjate s čezmejno izmenjavo podatkov .

Kako uporabljamo vaše podatke
Vaše osebne podatke bomo uporabljali za naše storitve, izvajanje pogodbe, določil uporabe, odgovarjanje na morebitna vprašanja, izvajanje transakcij in pošiljanje ponudb, izboljšave in promocijo naših izdelkov in storitev. Vaše podatke lahko uporabimo tudi za naše oglaševanje in naše direktno oglaševanje ali oglaševane tretjih oseb.
Vaše osebne podatke lahko uporabimo da vas obvestimo o naših storitvah in izdelkih za katere verjamemo da boste zainteresirani. Prav tako jih lahko uporabimo za obveščanje o uporabi naše spletne strani in/ali storitev in izdelkov ali sprememb naših pravil o zasebnosti, Splošnih določil in pogojev in/ali drugih določil in pogojev ki se nanašajo na naše odnose z vami. V nadaljevanju lahko uporabimo te podatke tudi za izboljšave naših spletnih strani in za druge interne namene. Pridržujemo si pravico do deljenja vaših osebnih podatkov z ostalimi partnerji, ki želijo stopiti v stik z vami glede njihovih izdelkov in storitev in vam ponuditi možnost nakupa le-teh.
V kolikor si premislite in več ne želite da vas obveščamo o naši ponudbi in ponudbi tretjih oseb, nam lahko pošljete e-mail na [email protected]. Opozarjamo da kakršen koli izbris vaših osebnih podatkov ali njihova sprememba iz vaše strani ne bo imela takojšnjega učinka, saj potrebujemo nekaj časa da spremembe obdelamo.
Pri našem delu uporabljamo podatke, ki jim ni mogoče slediti do osebe in ki nam pomagajo pri ponujanju naših izdelkov in storitev in za našo interakcijo z obiskovalci naših spletnih strani. Pridržujemo si tudi pravico do individualiziranja podatkov, ki ne morejo biti povezani s katero koli osebo, za namene prilagajanja naših storitev  vam  in pošiljanja ciljanih oglasov, ki temeljijo na poizvedovanu za ključnimi besedami. Združimo lahko tudi podatke, ki jih pridobimo od tretjih oseb s podatki, ki jih pridobimo od vas.
Vključimo in uporabimo lahko tretje osebe da nam pomagajo pri transakcijah, kot so odobritev vaših transakcij. S tretjimi osebami lahko delimo tovrstne podatke za omejene namene. V primeru da je naše podjetje prodano ali združeno z drugim podjetjem ali das mo razglašeni za insolventne, bo del ali vsi vaši podatki pripadli tretji osebi. Vaše podatke lahko posredujemo določenim osebam, če tako zahteva zakon ali če je tako zagotovljena naša varnost, varnost uporabnikov storitev in izdelkov in/ali naše spletne strani.

Piškotki
V namen da izboljšamo vašo izkušnjo s spletnimi stranmi, lahko na njih uporabimo piškotke. Piškotki so datoteke ki jih prenesemo na trdi disk vašega računalnika preko našega spletnega brskalnika, da omogočimo našim sistemom da prepoznajo vaš brskalnik in zagotovijo določene lastnosti vašemu računalniku. Piškotki ne morejo razkriti ničesar o vašem e-mail naslovu ali drugih osebnih podatkih, v kolikor se nam teh ne odločite razkriti, na primer z registracijo preko spletnih strani. Ko ste postali naša stranka in nam posredovali vaše osebne podatke, bodo ti podatki povezani s podatki, ki so shranjeni v piškotkih. Te torej uporabljamo zato da podpiramo vašo uporabo spletnih strani in izboljšamo vsebino, izdelke in storitve naših spletnih strani. Piškotke lahko na primer uporabimo za osebno prilagoditev naših spletnih strani (npr. Za prepoznavo ko obiščete našo spletno stran). Nastavitve vašega brskalnika lahko prilagodite tako da ta zavrača piškotke naše ali drugih spletnih strani. Za več informacij poglejte v poglavje “pomoč”. Zavedajte se da je dostop do nekaterih strani možen le s piškotki ali podobnimi datotekami in da vam bo blokiranje le-teh preprečilo dostop do nekaterih naših vsebin ali storitev.

18 let ali starejši
Lahko se zgodi da zbiramo osebne podatke uporabnikov brez vedenja da ti še niso dopolnili 18 let. Tovrstni podatki bodo izbrisani takoj ko bo to postalo jasno.
Povezave
Spletne strani lahko vsebujejo povezave do drugih strani. Nad tovrstnimi stranmi nimamo moči in tako nismo odgovorni za razpoložljivost ali vsebine, oglase, izdelke ali druge materiale, ki so shranjeni na teh spletnih straneh. Adsaints B.V. ne more posredno ali neposredno odgovarjati za kakršne koli škode ali izgube ki nastanejo s strani drugega uporabnika v takih primerih. Vaš dostop in uporaba strani do katerih dostopate preko povezav, vključujoč njihovo vsebino, je popolnoma vaše lastno tveganje.

Varnost
Varnost vaših podatkov nam je zelo pomembna. Uporabljamo najboljšo tehnologijo zato da bi vam zagotovili varnost vaših podatkov. Na žalost ni mogoče dati 100% zagotovila da bodo prenosi podatkov preko spleta in mobilnega komunikacijskega omrežja varni. V skladu s tem bomo naredili vse da bi zavarovali vaše podatke, čeprav ne moremo zagotoviti popolne varnosti pošiljanja podatkov.

Dostop do vaših podatkov
Adsaints B.V. vam daje priložnost da pregledate ali izbrišete osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ali spremenite nastavitve, tako da pošljete e-mail na [email protected] ter v sporočilu izrazite željo po izbrisu podatkov iz naše zbirke, odjavi prejemanja naših sporočil ali odjavi prejemana sporočil tretjih oseb. Izbris podatkov ali odjava od prejemanja naših ali sporočil tretijh strank je zgolj zagotovilo da so podatki izbrisani iz naše zbirke v povezavi s prekinitvijo komunikacije v prihodnje s strani nas ali tretjih oseb. Ta izbirs se ne nanaša na podatke ki so že bili zbrani in po možnosti posredovani tretjim osebam, kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Svetujemo vam da neposredno kontaktirate te tretje osebe da izbrišejo osebne podatke, ki so jih po možnosti uporabili za stik z vami.

Kontakt
Z nami lahko stopite v stik preko elektronske pošte glede vseh vprašanj in/ali komentarjev v zvezi z našim pravilnikom zasebnosti. Ta pravilnik je bil nazadnje spremenjen junija 2017. Naš elektronski naslov najdete v Promocijskih določilih in pogojih.