FAQ

Pogosto zastavljena vprašanja

1) Kako lahko ustavim storitev?
1. Obstajajo trije načini za ustavitev storitve.
2. S SMS sporočilom. Naročniki se lahko kadarkoli odjavijo tako da pošljejo sporočilo STOP NOW na kratko številko 3838 Naročnik bo tako avtomatično odjavljen.
3. Preko e-mail sporočila: Naročniki lahko pošljejo e-mail na [email protected] z vključeno telefonsko številko, ki jo želijo odjaviti. Naročnik bo odjavljen v roku 24 ur (na delovne dneve, ob vikendih pa v ponedeljek po vikendu).
4. Preko telefona: naročniki lahko pokličejo IVR linijo za pomoč na 016001850. Naročnik izgovori svojo telefonsko številko naglas v sistem in številka bo odjavljena v roku 24 ur. Telefonska številka bo tako iz našega sistema.

2.) Nisem prejel celotnega sporočila za naložitev. Zakaj?
Nismo mogli zaračunati storitve.

3.) Če obiščem www.vista-fun.com/si, vidim označeno tujo državo. Kako lahko to spremenim?
Država je nastavljena avtomatično. To je narejeno na podlagi lokacije računalnika ali mobilnega telefona ki ga uporabljate za obisk te strani. Državo lahko zlahka spremenite v zgornjem desnem kotu ekrana.

4.) Kaj lahko naredim če se moj telefon ne prikaže na seznamu modelov?
Če se vaš telefon ne prikaže na seznamu modelov se lahko še vedno registrirate, ne boste pa mogli naložiti nobenih vsebin. Preglejte seznam modelov preden želite naložiti vsebine iz naše spletne strani. Upoštevajte: iPhone ni združljiv z našimi storitvami!

5.) Ne morem naložiti nobenih vsebin. Kaj zdaj?
WAP nastavitve na vašem telefonu so verjetno napačne. Vaš operater lahko zlahka prilagodi te nastavitve. Operaterjeva spletna stran bo vsebovala navodila glede tega. Poiščite “WAP nastavitve” ali “podatkovne nastavitve”. Storitev je brezplačna.

6.) Kako lahko osvojim nagrade z igranjem iger?
Z igranjem iger ni mogoče osvojiti nagrad. Samo tisti udeleženci, ki so opisali v 50 besedah, zakaj želijo osvojiti nagrado, so lahko upravičeni do nagrade.
Nudimo promocijske nagrade za določene kampanje. Zmagovalec je izbran izmed vseh udeležencev. Za več informacij poglejte “Določila in pogoji promocij”[email protected]. Odgovorili vam bomo v čim krajšem možnem času.