Politika Privatnosti

Prilikom davanja saglasnosti ovoj politici privatnosti potvrđujete da možemo prikupljati i obrađivati „lične podatke“, „ finansijske podatke“ ili „demografske i korisničke podatke“ (definisani u daljem tekstu kao „Podaci“) u vezi sa kupovinom i korišćenjem naših veb sajtova. Kupovinom proizvoda od nas, korišćenjem naših usluga i/ili korišćenjem naših veb sajtova, vi ste saglasni sa ovom politikom privatnosti i Opštim uslovima i odredbama. Ukoliko se ne možete složiti sa ovim, ne biste trebali da kupujete bilo kakve proizvode od nas i/ili da koristite naše usluge i/ili veb sajtove. Zbog toga što veoma cenimo privatnost svojih klijenata, usvojili smo odvojenu politiku privatnosti, koja čini sastavni deo Opštih uslova i odredbi kompanije Adsaints B.V..

Prikupljanje informacija Mi prikupljamo i obrađujemo „lične podatke“ (podatke koji će se koristiti za izvršenje ugovora, kao što su puno ime, stambena i poštanska adresa i adresa e-pošte), ili „demografski i korisnički podaci“ (informacije koje dajete, ili koje mi prikupljamo, koje nisu lične niti finansijske prirode, ali koje su neophodne za pravilno funkcionisanje i plaćanje naših proizvoda i usluga, kao što su datum početka i trajanja vašeg ugovora). Takve informacije mi prikupljamo i one se mogu čuvati i obrađivati u zemlji gde smo mi ili kompanije sa kojima smo povezani u grupi napravili dogovore. Kupovinom proizvoda od nas, korišćenjem naših usluga i/ili korišćenjem naših veb sajtova, saglasni ste sa prekograničnom razmenom svojih informacija.

18 ili stariji Može se desiti da prikupljamo lične informacije od korisnika a da nismo svesni da još uvek nisu napunili 18 godina. Ovi podaci će biti izbrisani čim se to evidentira.

Korišćenje podataka Koristićemo vaše lične podatke za naše korisničke usluge, izvršenje ugovora, pružanje usluga, u svrhu odgovaranja na pitanja, obrađivanja transakcija i slanje ponuda, poboljšanje i promocije naših proizvoda i usluga. Takođe, možemo koristiti vaše Podatke za sopstveno oglašavanje i direktni marketing ili marketing trećih strana. Možemo koristiti vaše lične podatke da bismo vas kontaktirali o svojim uslugama i proizvodima ukoliko verujemo da biste bili zainteresovani za njih. Takođe možemo koristiti vaše lične podatke da vas konaktiramo o korišćenju veb sajta i/ili usluga i proizvoda ili izmena i dopuna politike privatnosti, Opštih uslova i odredbi i/ili drugih uslova i odredbi koji se tiču našeg odnosa sa vama. Mi dalje možemo koristiti vaše podatke za poboljšanje sadržaja i navigacije naših veb sajtova ili za druge interne potrebe. Zadržavamo pravo da delimo vaše lične podatke sa drugim poslovnim partnerima koji žele da vas kontaktiraju u vezi sa svojim proizvodima i uslugama i da vam eventualno ponude mogućnost kupovine ovih proizvoda i usluga. Ukoliko se naknadno predomislite i više ne želite da budete stalno informisani o našim ponudama ili ponudama trećih strana, možete poslati e-poštu na [email protected]. Želimo da vas posavetujemo da bilo kakvo uklanjanje vaših ličnih podataka ili promene u vašu korist neće stupiti na snagu odmah jer nam je potrebno izvesno vreme da ih obradimo. Mi koristimo podatke koji se ne mogu pratiti do bilo kog fizičkog lica za interne potrebe, da bi nam pomogli u ponudi naših proizvoda i usluga i za interakciju sa posetiocima naših veb sajtova. Takođe, zadržavamo pravo da prilagodimo podatke koji se ne mogu povezati sa bilo kojim fizičkim licem, da bismo prilagodili svoje usluge za vas i slali vam ciljane reklame na osnovu ključnih reči pretrage. Mi takođe možemo kombinovati Podatke koje prikupljamo od trećih strana ili podatke koji su opšte dostupni uz vaše Podatke. Mi možemo angažovati i koristiti treće strane kako bi nam pomogle u izvršavanju transakcije, kao što je ovlašćivanje vaših transakcija, i možemo deliti ove podatke sa tim stranama u ograničene svrhe. Ukoliko naša kompanija bude prodata ili se spoji sa drugom kompanijom, ili bude proglašena insolventnom, neki ili svi podaci koji su prikupljeni o vama biće prosleđeni trećoj strani. Na kraju, možemo dostaviti vaše Podatke pojedinim stranama ukoliko to zahteva zakon ili ukoliko se naša bezbednost, bezbednost korisnika usluga i proizvoda i/ili veb sajtova garantuje na taj način.

Kolačići Da bismo poboljšali vaše iskustvo na veb sajtovima, na njima možemo koristiti kolačiće. Kolačići su datoteke koje prenosimo na čvrsti disk vašeg računara preko našeg veb pregledača kako bismo omogućili svojim sistemima da prepoznaju vaš pregledač i obezbede određene karakteristike na vašem računaru. Kolačići sami po sebi ne mogu otkriti ništa o vašoj adresi e-pošte ili drugim ličnim podacima, osim ako vi ne odlučite da nam date ove podatke, na primer registrovanjem preko veb sajtova. Međutim, nakon što postanete naš klijent i date nam lične podatke, ovi podaci će se povezati sa podacima koji su smešteni u kolačiću. Stoga, mi koristimo kolačiće da podržimo vaše korišćenje veb sajtova i poboljšamo sadržaj, proizvode i usluge na svojim veb sajtovima. Možemo, na primer, koristiti kolačiće za personalizaciju vaše posete našim veb sajtovima (npr. prepoznavanjem vaše ponovne posete našim veb sajtovima). Možete prilagoditi podešavanja pregledača da biste odbili naše kolačiće ili kolačiće drugih provajdera veb sajtova. Konsultujte odeljak „Pomoć“ svog pregledača za više informacija. Napominjemo, međutim, da je nekim stranicama naših veb sajtova pristup moguć samo uz pomoć kolačića ili sličnih datoteka te da blokiranje kolačića ili sličnih datoteka može sprečiti vaš pristup nekom našem sadržaju ili uslugama. Veza za druge veb sajtove Veb sajtovi mogu sadržati veze za druge veb sajtove. Mi nemamo kontrolu nad takvim veb sajtovima i nismo odgovorni niti dužni za dostupnost istog ili za sadržaj, oglase, proizvode ili druge materijale koji se čuvaju na tim veb sajtovima. Adsaints B.V. ne može snositi odgovornost niti obavezu, direktno ili indirektno, za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao ili prouzrokovan od strane drugog korisnika u vezi sa gore navedenim. Vi potpuno snosite rizik za pristup i korišćenje povezanih veb sajtova, uključujući i njihov sadržaj.

Bezbednost Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše podatke, ne možemo garantovati da su informacije koje šaljete preko nas potpuno bezbedne. Zaštita vaših podatka nam je veoma važna. Koristimo vrhunsku industrijsku tehnologiju kako bismo garantovali bezbednost vaših informacija. Nažalost, nije moguće dati 100% garanciju da je prenos podataka preko interneta i mobilne komunikacione mreže bezbedan.
Pristupanje podacima Adsaints B.V. vam daje priliku da pregledate ili obrišete lične informacije koje ste dali nama ili da promenite svoja podešavanja tako što ćete poslati e-poštu na [email protected], u kojoj ćete navesti da želite da uklonite svoje podatke iz naše baze podataka, da se odjavite od primanja komunikacije od nas ili da se odjavite od primanja komunikacije od trećih strana. Brisanje podataka ili odjavljivanje od primanja komunikacije od nas ili trećih strana će samo obezbediti da se podaci uklone iz naše baze podataka radi zaustavljanja buduće komunikacije od nas i ovih trećih strana. Ovo brisanje se ne odnosi na informacije koje su već prikupljene i eventualno deljene sa trećim stranama na način opisan u ovoj politici privatnosti. Savetujemo vam da se direktno obratite trećim stranama kako biste izbrisali lične podatke koje su eventualno koristili da bi vas kontaktirali.
Izmene i dopune Zadržavamo pravo da izmenimo i dopunimo, proširimo ili ograničimo ovu politiku privatnosti i Opšte uslove i odredbe u bilo koje vreme. Budući da će sve izmene i dopune biti izvršene na ovim stranama, savetujemo vam da ih redovno čitate.
Kontakt Možete nas kontaktirati putem e-pošte o svim pitanjima i/ili komentarima u pogledu naše politike privatnosti. Ova politika privatnosti je poslednji put izmenjena u januaru 2012. godine. Naša adresa e-pošte [email protected]. Ovo se takođe može naći i u našim Promotivnim uslovima i odredbama.